top of page
“Testimonials provide a sense of what it's like to work with you or use your products.
Change the text and add your own."

Alexa Young, CA

Mogelijkheden

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Kies ervoor om de meest speciale dag van je leven te laten vastleggen, eerlijk en vol emotie en verhaal! Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden.

carlynefotografie-183.jpg

BRUILOFT

Wij geloven in de kracht van trouwfilms, de waarde en de emotie. Het vastleggen van mooie beelden is niet genoeg, we willen een uniek verhaal vertellen over jullie! Een bruiloft is zoveel meer dan een dag, het markeert het begin van iets nieuws.

Vanaf €1.295,-

IMG_6616.JPG

ElOPEMENT

Gaan jullie samen op avontuur en is de bruiloft niet hoofdevenement? Ik kan niet wachten jullie unieke verhaal en spontaniteit vast te leggen op film.

Vanaf €2.000,-

carlynefotografie-395.jpg

DESTINATION

Onze thuisbasis is in Nederland maar ik reis vrijwel overal naartoe voor het vertellen van verhalen.

Ik houdt ervan om de wereld te zien en zou graag jullie authentieke verhaal vertellen., waar het mij ook brengt.

Vanaf €5.000,-

OVERAL INBEGREPEN: 4-6 minuten hightlight film • Volledige ceremonie film • Drone opnames • Digitale aanleveren + usb (Nederland)

Onze werkwijze

STAP 01. INFO & CONTACT

Zodra we in contact zijn stuur ik jullie wat extra informatie en planning we een kennismakingsgesprek. We leren elkaar kennen en ontdekken jullie droom bruiloft zodat er zeker van kunnen zijn dat we goed bij elkaar passen.

STAP 02. PERSOONLIJKE OFFERTE

Nadat we weten wat belangrijk is voor jullie maak ik een persoonlijke offerte naar jullie wensen.

STAP 03. DATUM & VOORSCHOT

Zodra jullie akkoord gaan en zeker weten dat jullie met mij willen samenwerking vraag ik een aanbetaling van 30% om jullie datum vast te zetten. 

STAP 04. RELATIE BOUWEN

Nu leven toe naar de grote dag, we houden contact onder het genot van een bakje koffie of appjes en zorgen dat alle belangrijke details vast staan. Ik denk met jullie mee en sta altijd open voor vragen.

STAP 05. FILM & MONTAGE

Zodra jullie trouwdag plaatsvind hoeven jullie alleen maar te focussen op elk moment van de dag te beleven en herinneringen te maken terwijl ik alles in detail vastleg. Na de bruiloft ga ik aan de slag met het creëren en maken van een betekenisvolle film waar jullie verliefd op worden. 

Laten we beginnen

Elke film begint met een leeg canvas. Gemaakt tot een authentiek, origineel en ontroerend verhaal.

Goed om te weten

COLORGRADING:

De stijl van BLOK is romantisch en warm, met mijn unieke en zelfgemaakte kleurenbewerking zorg ik dat elke verhaal de kleuren heeft van een echte film.

GEAR:

We gaan altijd voor de beste beelden, intieme momenten en prachtige landschappen. We gebruiken een ruim scale aan camerahoeken, perspectieven en accessoires.

SAMENWERKING:

Ik zorg dat ik van te voren contact heb met de fotograaf zodat we samen aan de slag kunnen jullie wensen te vervullen. Wat hun stijl of werkwijze ook is.

STIJL:

Geniet van jullie dag met vrienden en familie. Ik meng in de gesprekken en leer jullie kennen. Ik film alles met een stabilisator, statief of uit de hand om alles authentiek vast te leggen zoals het gebeurd.

MONTAGE:

Ik gooi al mijn skills, kennis, ervaring en passie in het monteren van jullie film. Je kan er dus zeker van zijn dat jullie een film ontvangen die jullie voor altijd willen blijven kijken.

LOCATIE:

Liefde is wereldwijd! Onze thuisbasis in Nederland maar gaan graag met jullie mee de wereld over. Wanneer je aanvraag doet zorgen wij voor een duidelijke en eerlijke prijs.

GELUID:

Geluid is mega belangrijk voor het herleven van momenten daarom zorgen wij dat we alles zo goed en helder mogelijk vastleggen. Van jullie geloftes tot het geknisper van de boombladeren.

en meer!

IMG_6616.JPG

Storytelling

Film is beste manier om emotie, sfeer en liefde in beeld te brengen. Voel jullie verhaal en deel dit op de meest authentieke manier.

Zodat ook de generatie na jullie kunnen genieten van jullie verhaal!

carlynefotografie-183.jpg
bottom of page