top of page

Mogelijkheden

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Kies ervoor om de meest speciale dag van je leven te laten vastleggen, eerlijk, vol emotie en verhaal! Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden.

carlynefotografie-183.jpg

BRUILOFT

Wij geloven in de kracht van trouwfilms,  om de waarde van emoties en herinneringen te vertalen op beeld.

Het vastleggen van mooie beelden is niet genoeg, we willen jouw verhaal vertellen!

 

De start van een leven vol liefde.

IMG_6616.JPG

ElOPEMENT

Samen op pad, de meest avontuurlijke vorm om te trouwen waarbij de bruiloft niet het hoofd evenement is maar jullie! Ik kan niet wachten jullie unieke verhaal te beleven en te vertellen.

Een start van een leven vol spontaniteit.

carlynefotografie-395.jpg

BESTEMMING

Waar jullie liefde jullie ook naartoe brengt, wij willen jullie verhaal en avonturen vastleggen op film. Onze thuisbasis is dan misschien Nederland, maar wij zien en ontdekken graag alle culturen over de heel wereld.

De start van een leven vol avontuur.

Onze werkwijze

STAP 01. INFO & CONTACT

Zodra we in contact zijn stuur ik jullie wat extra informatie en plannen we een kennismakingsgesprek. We leren elkaar kennen en ontdekken jullie droombruiloft zodat we er zeker van kunnen zijn dat we goed bij elkaar passen.

STAP 02. PERSOONLIJKE OFFERTE

Nadat we weten wat belangrijk is voor jullie maak ik een persoonlijke offerte naar jullie wensen.

STAP 03. DATUM & VOORSCHOT

Zodra jullie akkoord gaan en zeker weten dat jullie met mij willen samenwerken vraag ik een aanbetaling van 25% om jullie datum vast te zetten. 

STAP 04. RELATIE BOUWEN

Nu leven we toe naar de grote dag, we houden contact onder het genot van een bakje koffie of appjes, en zorgen dat alle belangrijke details vaststaan. Ik denk met jullie mee en sta altijd open voor vragen.

STAP 05. FILM & MONTAGE

Zodra jullie trouwdag plaatsvindt, hoeven jullie alleen maar te genieten en herinneringen te maken terwijl ik alles in detail vastleg. Na de bruiloft ga ik aan de slag met het creëren en maken van een betekenisvolle film waar jullie verliefd op worden en de emoties opnieuw kunnen herleven.

Laten we beginnen

Bas - website - italy-1.jpg

Elke film begint met een leeg canvas. Gemaakt tot een authentiek, origineel en ontroerend verhaal.

Goed om te weten

COLORGRADING:

De stijl van BLOK is romantisch en warm, met mijn unieke kleurenbewerking zorg ik dat elk verhaal de kleuren heeft van een echte Hollywood film.

GEAR:

We gaan altijd voor de beste beelden, intieme momenten en prachtige landschappen. We gebruiken een ruim scala aan camerahoeken, perspectieven en accessoires.

SAMENWERKING:

Ik zorg dat ik van te voren contact heb met de fotograaf zodat we samen aan de slag kunnen jullie wensen te vervullen. Wat hun stijl of werkwijze ook is.

STIJL:

Geniet van jullie dag met vrienden en familie. Ik meng in de gesprekken en leer jullie kennen. Ik film alles met een stabilisator, statief of uit de hand om alles authentiek vast te leggen zoals het gebeurd.

MONTAGE:

Ik gooi al mijn skills, kennis, ervaring en passie in het monteren van jullie film. Je kan er dus zeker van zijn dat jullie een film ontvangen die jullie voor altijd willen blijven kijken.

LOCATIE:

Liefde is wereldwijd! Onze thuisbasis in Nederland maar we gaan graag met jullie mee de wereld over. Wanneer je een aanvraag doet zorgen wij voor een duidelijke en eerlijke prijs.

GELUID:

Geluid is mega belangrijk voor het herleven van momenten, daarom zorgen wij dat we alles zo goed en helder mogelijk vastleggen. Van jullie geloftes tot het geknisper van de boombladeren.

en meer!

Bas de Blok van BLOK Weddings aan het werk met een regenboog op de achtergrond

Storytelling

Film is beste manier om emotie, sfeer en liefde in beeld te brengen. Voel jullie verhaal en deel dit op de meest authentieke manier.

Zodat ook de generatie na jullie kunnen genieten van jullie verhaal!

carlynefotografie-183.jpg

NEEM CONTACT OP

Bedankt, ik neem snel contact met jullie op.

bottom of page